Ledig stilling | Trainee 

Agenda Risk ble etablert våren 2021 og leverer rådgivningstjenester innenfor blant annet risikostyring, internkontroll, gransking, compliance, digital etterforskning, informasjonssikkerhet, samt sikkerhet & beredskap.

Vi har nå etablert en solid plattform med svært erfarne fagspesialister innenfor våre tjenesteområder og ønsker nå å ansette en medarbeider som «trainee».

Det finnes ingen tilsvarende selskap som Agenda Risk i Norge og den rette personen vil få en unik mulighet til å utvikle seg på alle mulige måter ved å arbeide tett sammen med noen av landets ledende eksperter innenfor sine fagfelt. Du vil få god anledning til å bli kjent med de ulike fagområdene, og etter hvert kan du velge å konsentrere deg mer om ett eller flere av fagområdene våre og utvikle dyp faglig kompetanse her.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg med sterke akademiske resultater og som har et sterkt engasjement for å bidra til å bevege verden i riktig retning.

Du må være uredd, motiveres av de rette tingene, ha ønske om å lære masse om våre ulike fagfelt, og ikke minst være interessert i sammenhengen mellom fagområdene våre. Du må like å skrive, og ha sterke skriftlige formuleringsevner. Du må være pirkete og opptatt av det visuelle.

Du vil også bidra med spennende og utviklende oppgaver knyttet til intern drift, forretningsutvikling, markedsarbeid, samt salgs- og tilbudsprosesser mv.

Hva slags utdannelse du har trenger ikke å bety noen ting. Vi tror en lang rekke utdannelser er relevante for de utfordringene vi bistår våre kunder med. Du kan være utdannet journalist, psykolog, økonom, jurist, ingeniør, eller ha en annen spennende utdannelse.

Om du har noen få års arbeidserfaring eller om du ikke er ferdig med utdannelsen før til sommeren betyr ikke så mye.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har et attraktivt aksjonærprogram som alle ansatte skal kunne bli en del av.

Om arbeidsgiveren

Agenda Risk sin visjon er å støtte organisasjoner og virksomheter med å utøve sin virksomhet på en forsvarlig måte, og som bidrar til å støtte opp under FNs bærekraftsmål. Vi vil bidra til å bevege verden i riktig retning. Vi leverer tjenester innenfor følgende områder:

  • Gransking, compliance, bakgrunnssjekk, opplæring og forebygging.
  • Cyber- og informasjonssikkerhet, samt personvern.
  • Sikring og analyse av digitale bevis samt cyberinvestigations.
  • Rekonstruksjon av data fra alle medier.
  • Sikkerhet & beredskap, herunder gjennomføring av øvelser.
  • Digitale bevis, bistand i sivile tvistesaker, straffesaker mv.
  • Risikostyring, internkontroll og hendelseshåndtering innenfor våre fagområder.

Søknadsfrist: Løpende, men så snart som mulig. Vi vurderer søknader fortløpende.

Send søknad til rekruttering@agendarisk.no